Ecomy vil bli norges beste samkjøringsportal

Ecomy har lansert Norges nyeste og mest sofistikerte formidlingsplattform for samkjøring, transportoppdrag, ledige biler, returbiler og sjåføroppdrag.

Ecomy vil bli norges beste samkjøringsportal

Ecomy er norges nyeste formiddlingsplattform for samkjøring, transport, sjåføroppdrag og returbiler. Nettstedet ble lansert i 28.januar 2013 og har allerede fått flere tilhengere på Facebook.

Ecomy skriver på sin hjemmeside

"Ecomy er en unik formidlingsplattform av samkjøring, returbiler, sjåfør -og transportoppdrag for private og næringsdrivende. Ecomy ønsker å være størst på å formidle alle typer oppdrag nevnt ovenfor til Norge, Sverige og Danmark. Formidlingsplattformen inneholder et stort og sofistikert databasebehandlingssystem som skal ivareta medlemmenes interesse på en unik og god måte. 

Ecomy skaper kontakten mellom tilbyder av oppdraget og brukeren. Når informasjon om tilbyder av oppdraget og brukeren blir utvekslet på vegne av ecomy, avtaler partene pris, tid og sted. Det unike i denne sammenhengen er at alt og alle kommer fram på en miljøvennlig og billig måte. Ved å kjøre sammen og transportere gods for hverandre, kan vi spare tusenvis av kroner og ikke minst flere tusen tonn med klimagasser som skader miljøet."

Gratis

For privatpersoner er det helt gratis og benytte seg av alle tjenester, mens bedrifter må betale et månedsgebyr for å være medlem. Bedrifter får i tillegg til full adgang til formidlingsplattformen også ta del i den til enhver tid gjeldende markedsføringsstrategi som bestemmes av Ecomy.

- Vi i Ecomy ønsker å endre folks mentalitet og oppfatting av dagens transportsamfunn. Dersom økningen i befolkningsveksten og kjøp av biler har samme hastighet, tror vi ikke det er mange år før vi vil ser at myndighetene for alvor starter å begrense trafikken på veiene, da spesielt inn mot de store byene sier Ecomy til Energitilskudd.

Ecomy henviser til vegvesenet sin forskning som sier at trafikken vil øke med 40% de neste 20 årene. Veiene vil ikke kunne ta unna kapasiteten og samkjøring vil bli eneste alternativ ettersom Norge allerede ligger bakpå med satsningen på kollektiv transport. Last ned rapporten her

Turer

Flere har allerede sett mulighetene inne på Ecomys formidlingsplattform og lagt ut samkjøringsturer til forskjellige steder i Norge.

 - Vi tror at samkjøring er en av flere løsninger for framtidens transportutfordringer. Økende befolkning, transport og biltrafikk vil presse frem en løsning slik vi ser i mange andre land i verden sier en av utviklerne til energitilskudd.no.

App til smartphones

- Vi er i gang med å planlegge en applikasjon for smartelefoner sier en av utviklerne til energitilskudd.no. Det er imidlertid en relativt kostbar affere så vi må bruke litt tid på å få applikasjon slik vi vil ha den. Ecomy har som mål å få etablert applikasjonen i løpet av 2013.

 

Kommentarer

kommentarer powered by Disqus